26.1 never give up!

Som jag skrev tidigare, så va det dags att sätta ner foten igen. Det gjorde jag, lördag den 17januari. Efter min Sverige visit och en slänga av rejäl förkylning, så va det dags.

Det har gått riktigt bra sedan dess, har ätit mig mätt och bara tänkt mig för. Räknat Kcal och hållt mig till en gräns per dag. Ätit ute 2ggr, då åt jag riktigt gott dessutom. Men fortfarande när jag vägde mig, så hade jag tappat 2kg på 1v. Det lyckades jag inte ens med när jag va med i fitness fighten eller tränade stenhårt. Det går helt enkelt skit bra nu, jag kan äta vad jag vill bara jag tänker på mängden och totalen kcal på en dag.  Inget söt sug har jag heller, dricker mycket vatten och te bara! Det här har jag min bästa vän att tacka för. Jag tänkte köra igång med stenhård träning och strikt kost, men sen berättade hon lite om det hon gör och jag hakade på bara. Enkelt är det dessutom! 

Går fortfarande på gymmet eftersom det är något jag faktiskt njuter av att göra, men det har bara blivit 2ggr den senaste veckan pga förkylningen som inte är helt väck. Bättre att lyssna på kroppen, annars blir väl den här förkylningen mer långdragen än nödvändigt.


Med det sagt, så är det dags att röra sig mot jobbet och där efter blir det ett pass på gymmet! ;)

Kommentera här: