28.7 James Blunt


Gården va helt otrolig. Började med middag(+tillh vin såklart) på en liten bakgata, på en mysig restaurang med mina underbara kollegor. Sedan va det James Blunt konsert, kan vara bland det bästa jag sett trots att jag normalt inte ens lyssnat på honom tidigare. Kommer dock börja nu! Men de va så grymt häftigt med konserten och Etna som har utbrott i bakgrunden, det kan inte fångas på kort riktigt lika mäktigt som det va. Bland det mest romantiska jag upplevt! Sedan tog vi några drinkar innan vi ringde taxi och åkte hemåt... Han ville visa oss ett bageri innan han skjutsade hem oss, å de fick han absolut göra. Så mitt i natten, typ 3-4tiden, så åkte vi till ett bageri! Fick ugns färska croassaints fyllda med nutella, sånt händer ju endast i Italien! Hade en helt otroligt bra kväll, tack flickor! 😘🍻👌25.7 Etna

Idag va jag och resten av den blåamaffian på Etna! +ca250 gäster


Dagarna bara rullar på, tiden går väldigt fort känns det som och nu ska vi snart önska vinterns destination! Helt galet, tycker att jag nyss började här. 

Vi köpte även biljetter till James Blunt i början av säsongen, vilket kändes sååå långt bort och det är NU på söndag :o längtar riktigt mycket! Är några som är ledig på måndag, så vi stannar nog efter konserten och tar några drinkar i Taormina.

Det är också snart semester, vilket också kändes väldigt långt borta! Men nu är det ca.53dagar kvar bara :) då blir det njuta i solen, plaska i havet och bara vara, det är jag värd och det behöver jag! För tro det eller ej, men här har jag inte semester.

18.7 that view

Besökte igår Forza D'agro, en liten by som ligger hela 400m över havet!

Där har bland annat några scener ur gudfadern filmerna spelats in och de finns en helt fantastisk utkiksplats.
Bilden togs igår, när utkiksterassen va helt tom!

Man ser hela vägen över till fastlandet därifrån, otroligt vackert! Det är dessutom endast 4km mellan sicilien och fastlandet, läckert va?! :)