31.10 norrsken

När vi satt på planet till/från Antalya, minns inte vilken riktning... Så vaknade jag iallafall rätt yrvaken, fattade inte ens att jag satt på ett plan först. Vände mig mot fönstret och tittade ut. Jag som alltid har sån tur att jag hamnar vid fönstret. 

Norrsken, kan va bland de häftigaste jag sett. Har sett de från marken förut, men från ett flygplan?! Jag ville sträcka ut handen och ta på det. 
Förstod till en början inte ens vad det va jag såg, för jag har en viss tendens att drömma konstiga drömmar när jag flyger och trodde väl att de här va ännu en. Väckte mamma och bad henne kolla, när hon också såg det så förstod jag ju att de stämde. Det går iallafall inte att beskriva.

Bilden är inte tagen av mig eller på planet i huvudtaget. -> Google

31.10 Oh lord.

Filmen va över förväntan, ruskigt bra!

Det enda som faktiskt förstörde filmen är att den va i 3D, men de har nog mest att göra med Söderhamns stenåldersbiograf och det gör sig säkert bra på andra modernare biografer!

I vanliga fall somnar jag lätt till film, det måste hända något hela tiden för att jag ska hålla mig vaken. Hade inte något problem alls med att hålla mig vaken till Thor *dreggel*...

Tänker inte avslöja något, SE FILMEN FÖRBÖVELN! :)

30.10 Thor

Blev en blogg bomb idag! 3 inlägg?! Vad hände...

Ska iallafall iväg på världspremiären av Thor - The dark world i 3D. Sitter och bara väntar, som ett barn på julafton. De är 2an, för er som missat att de kommit en etta!

Ettan va helt grym, lika så the avengers! Marvel har verkligen lyckats på sista tiden.

Huvudkaraktären är dessutom jäkligt snygg, kan ha att göra med att han liknar Charlie Hunnam... *dreggel*


Nån mer som ska se premiären?