29.5 glasögonorm

Man kan ju tycka att dom nån gång under dessa 22år borde upptäckt att jag har synfel. Eftersom jag ofta har huvudvärk när jag läser/sitter vid datorn och har svårt att fästa blicken på långt håll, speciellt direkt efter jag suttit vid en dator eller så.

Ja, 22år tog det att upptäcka det. TACK Å BOCK DinaÖgon! Frågar mig själv varför jag aldrig gått dit förut?! Synsam har inte upptäckt det under alla undersökningar jag gjort där genom åren.

För mig är det här rappakalja, men tydligen finns det 3 olika synfel man kan ha. Jag har 2 av dessa... Så nu blir det till att skaffa glasögon också, tack å lov så får jag viss ersättning från jobbet. Dom betalar synundersökningen och en viss kostnad av glasögonen.

Känns som en lättnad att det äntligen upptäckts, nu kanske jag slipper gå med huvudvärk titt som tätt :) och jag kan läsa en bok utan att behöva kisa för att fästa blicken.

Nu kommer det stora problemet, hitta rätt bågar. Jag som har sån beslutsångest när det gäller sånt här!

28.5 earlybird

Kollade på Beautiful Creatures igår, halv bra film.. Somnade direkt efter, vid typ 22. Så klev upp tidigt imorse utan problem och gjorde pannkakor(ala diet style).

Inte så jätte roliga att steka, för dom vill inte samarbeta.. Men farligt goda!

Ingredienser:
1st banan
2st äggvitor
0,5dl mini keso (pressa ur vätskan)
1tsk kakao
0,5tsk kanel
1msk pumpafrön

Gör såhär:
Ner med allt i en bunke och mixa med mixerstav. Stek i teflon stekpanna med en skvätt olivolja.
Servera med kanelkvarg och bär.
YUMMIE!

Något kort tänker jag inte bjuda på, för dom ville som sagt inte samarbeta i stekpannan så de såg inte lika goda ut som de smakade!

Gjorde de första gången igår kväll, då utan kakao/kanel/pumpafrön. Funkade minst lika bra och blev super goda!

Planen för idag är arbete, sen hem och bara jäsa på balkongen med härliga brudar. Blir kanske en omgång kubb, har även köpt glass, nutella och bär. Match made in heaven <3

Idag är dag 2 utan motion och styrketräning. Håller redan på att bli galen, hur ska jag klara en hel 1 vecka?! Ser till att hela tiden ha nått planerat istället.