15.4 departureday!

Idag flyttar jag mitt solkyssta arsel till Turkiet! Helt galet. Fick även veta imorse att Emelie, som jag bodde med under guideutbildningen i april förra året, ska med samma flyg som mig! Hur lyckat är inte de liksom? Vi har inte setts på 1år, annat än på snapchat då. Hon ska bo i Marmaris och jag i Side. En resa dit är redan planerad, ska besöka henne och Tonje som jag umgicks med under utbildningen. Nu gäller det bara att få ihop det med lediga dagar!

Så möter upp Emelie vid incheckningen på Arlanda, sedan skiljs vi åt från Istanbul. Tidigare hatade jag mellanlandningar och fick panik bara av tanken. Men nu är de en den av min vardag, so to say. Flyger mer än vad jag åker med lokaltrafik.

Min Snapchat för er som vill få massa nonsens: s0derquist


Puss Sverige, vi ses om några månader när det är dags för semester.

14.4 Side

Vaknade imorse till en fylld inbox på jobb-mailen. Hade fått mina flygbiljetter. Åker redan imorgon, Stockholm-Istanbul-Gazipasa. Räknat från när jag lämnar min hemstad till när jag ankommer till lägenheten i Side, så är det ca.15timmar restid. Under mellanlandningen i Istanbul så passar jag på att äta middag med en kollega som har mellanlandning även hon, även om de faktiskt är med annat flyg så lyckas vi vara där samtidigt.

Spenderade dagen med Linnea och Ellie, som kom hit från Sundsvall för att umgås en sista dag innan flytten. Så glad att de kom! Varje minut har sån stor betydelse. På kvällen så va jag till Bella och Tiam en sväng, sedan kom Jasmine över medans jag packade lite smått. 


Nu sitter jag här med en uppriven resväska och funderar hur detta ska gå till. 40kg, mitt liv på 40kg i en resväska? Jag kan inte förstå hur det ska gå till. Hej övervikt.

13.4 destination change

Började min resa i torsdags, lämnade mitt älskade Teneriffa. Vår kontorsmanager hämtade mig kl12 och skjutsade mig till flygplatsen, jag flög via London Gatwick vilket blivit lite utav min favorit flygplats! Landade kl23 i Sverige på Arlanda, min far hämtade mig och vi tog in på Långholmen hotell för natten. Kollade på klockan sist kl2 på natten och sedan ringde den igen kl7, för att äta frukost och bege mig till ambassaden. Är otrolig tacksam för att min far kom och gjorde mig sällskap, han skjutsade runt mig så jag slapp släpa runt på bagaget och ta lokalbussen överallt. Tog sedan 15:00 tåget till Söderhamn, där Jasmine hämtade mig på stationen och gjorde mig sällskap resten av kvällen. Far- och morföräldrarna kom på fika på kvällen, innan jag och Jasmine begav oss ut för en vild ute kväll. Däremot blev den mer tam/tråkig än vanligt och vi va hemma ganska precis när krogen egentligen stänger, då man brukar hänga vid garderoben och vänta på att få ut sin jacka.På lördagsmorgonen skjutsade jag Jasmine hem till Sandarne, sen tog jag tåget till Sundsvall. Spenderade två nätter hos bästis m familj och en stilig karl, vi skulle gått ut på lördagen men detslutade med en hemma kväll istället och lika nöjd är jag för de. Sällskapsspel och mysdricka, hade en väldigt rolig kväll! :) Önskar jag bodde närmare just helger som dessa, när jag verkligen haft en toppen helg med nära & kära. Men valet att flytta är något jag absolut inte ångrar, är heller inte redo att "flytta hem" till Sverige för fem öre.

Är så glad inför sommarens bosättning, längtar till det nå enormt. Väntar just nu på min flygbiljett. Trodde den skulle komma idag, men icke. Så lämnar Sverige tidigast onsdag. Men vi får se när min biljett kommer exakt vilken dag jag åker! Ångest blandad glädje.