30.7 19!

När jag kom till jobbet imorse kunde jag glatt stryka 3dagar till på min nedräkning. Det är nu under 20dagar kvar, alltså idag 19dagar kvar! Det är mindre än 3v! Längtan börjar nu ta över och jag känner nästan som en hemlängtan, fast till turkiet. Tiden går fort och snart är vi där! Jag är lite rädd för att tiden där kommer springa förbi, men jag ska njuta av varje sekund! Jag va förövrigt som en zombie imorse, har gjort fina tabbar idag! Dock inget dom påverkat kunden tack och lov! Gjorde som varje morgon när jag är för trött, la mig raklång i trappen på jobbet. Har nämligen insett att när jag börjar med att lägga mig raklång i trappen, då kommer hela dagen gå knas för att jag är alldeles för trött. Längtar inte tills jag slutar heller, lite motsägelsefullt. Upptäckte imorse ett kryp hemma i lägenheten. Så det ska panikstädas ikväll, om jag så ska hålla på hela natten. Usch! Onödig fakta; Jag har ledsnat på denna stad, även om jag trivs här. Men stan är för liten helt enkelt! Så semestern är efterlängtad kan jag säga. Jag känner ofta såhär precis innan semestern, vill bara bort. Även om jag vet att jag kommer sakna vissa under semestern också. "Trust no one - I'm gonna bring you too your knees, cause defeat is on repeat"

29.7 Girls gone wild

Helgen har varit den bästa på väldigt länge!
 
Fick på jobbet veta att min bästa vän plötsligt kommit hem genom Facebook, gissa vem som tappade hakan?
Det va ungefär 5-6månader sedan sist vi sågs, vi har ju pratat i telefon och så men det är inte riktigt samma sak.
Så mina sista timmar på jobbet fungerade inte min hjärna alls, det stod helt stilla. 
Grillade på kvällen med Malin, Mathilda och Mansatha. Satt på balkongen, drack, åt och pratade.
 
Sen åkte jag till min efterlängtade bästa vän Linnéa ♥
Spontan utgång när den är som bäst. Aspackad, skitglad och en väldig overklighets känsla.
Fattar fortfarande inte att hon är hemma...
Vi gick på krogen iafl, sen efterfest och tog innan läggdax ett nattdopp i färssjön.
Läggdax som förövrigt blev strax efter kl.5 på morgonen.
 
Vaknade på lördagen vid lunch av att det ringde, undrade vad tusan det va som lät och önskade att det bara skulle sluta. Mitt huvud ville gå i bitar!
Samlade mig och blev hämtad av mamma, köpte med oss lunch och åkte till stranden.
Det slank även ner en räddning, pommes! Efter den kände jag lite någorlunda levande igen iallafall.
Jag tycker lite synd om människorna på stan som såg mig när jag handlade, kände mig som ett lik.
Funderade hela dagen på hur tusan jag skulle orka en kväll till, för när jag låg där i solen snurrade jorden snabbare än jag hann med. Mådde inte kaka med andra ord!
Men jag hann bara hem och duscha, sen begav jag mig igen till mammas balkong och denna gång med en hel drös tjejer. Jennipher, Beda, Malin, mamma, Anna, Linnéa, Martina och Bella. Där satt vi från kl18, fram tills vi skulle på krogen. Åter igen, blev det en hel del drinkar! 
 
Allt som hände under denna kväll på krogen och efter håller jag nog lite hemligt.
Vi visade iafl hur vi gör när det är "Girls gone wild".
 
Idag blev det stranden igen! Sen bakis häng med Jennipher, Martina och Savvis på Napoli.
 
Summan av kardemumman, hela helgen var lite down and dirty. Sådär som sommarkvällar ska vara!

26.7 Beautiful

Aftonbladets första sida, för er som inte läst. Det är det jag kommenterar här! Jag blir så sjukt glad när nån gör som Linda-Marie gjort. Kan tala om för er kära vänner att det finns då många bilder från mina utlandsresor som aldrig sett dagens ljus, eftersom jag inte trivs med att visa upp dem bilderna för att jag är rädd att elaka kommer sänka mig. Jag trivs med mina kurvor, men jag orkar inte höra andras onödiga kommentarer om att jag är för kurvig. Jag tackar mina fina vänner och familj som då&då påpekar att du är fin precis som du är. All kärlek till er! Så bra som jag mår nu i mig själv har jag aldrig gjort tidigare. Jag blir starkare för varje dag, månad och år som går. Men skämt åsido, blir jag självcentrerad får ni fan säga åt mig!
 
All styrka och lycka till denna kvinna, du gav världen en spark i rätt riktning!
Här kan ni läsa hennes inlägg om det som hände när hon la upp bilden, hur stor reaktion hon fick.
 
Jobb dagen idag kändes ofantligt lång, men också väldigt lättsam.
Blev ett besök på berget med mamma, Ulrika, Jennipher och Savvis på kvällningen. Den ungen charmar nog vem som hellst, Savvis alltså, världen sötaste. Nästan så att man blir sugen på att skaffa sig en liten själv! Men först kanske man ska hitta nån som känner likadant?! FAST det är faktiskt så att jag har en del som jag vill göra innan det blir en liten. Så det blir inte än på nått år :) Även om mamma vill bli mormor, hellst igår, så får även hon vänta.
 
Note to self:
Efter resan till turkiet blir det 2hål till, har jag bestämt mig för. Jennipher kommer nog få äran att plåga och se mig svimma. Nu snackar vi hål i öronen, för jag vet att det finns vänner som nu skrattade och funderade vart jag tänkte placera dessa 2hål.
 
"I don't have a dirty mind, only a sexy imagination" - random citat.
Jag umgås med folk som lever efter det där i princip, så det är svårt att inte påverkas.
Allt som kan misstolkas, misstolkar jag nu mera.
 
Over and out, eller kanske down and under? Täcket tänkte jag på nu, INGET annat.
Godnatt ♥