4kg & 16cm

1 vecka har nu gått sedan jag började med Cambridge, vilket även innebar invägning och mätning hos Märta. Har kännt att byxorna börjar hasa ned och att bh:n inte sitter lika bra längre. Men aldrig trodde jag att det skulle vara 4kg & 16cm. Hälften, om ens det! 16cm är iafl lite här och var, lite arm/ben/mage/lår ja ni fattar. Känner mig nu ännu mer peppad att köra vidare. Får börja äta "bars" och dricka deras lättdryck, tillskillnad från detoxen då det bara var shakes och vatten som gällde. Kommande veckor kommer inte gå lika fort, för idag ska jag även mitt första mål mat sedan jag började. Det blir ägg och makrill, mums!

Har även idag gjort första dagen på Statt, vilket var väldigt kul (: Fick lära mig lite av varje.. Ikväll är det jobb på Willys igen (: Gjorde sista dan på donken igår också, köpte tårta och bjöd på.. Jobbade bara 6-10, så ett ganska skönt sista pass.

Åkte efter jobbet till Valbo med mamma, handlade 1par skor, 1linne, 1 bandå-bh, 1par trosor, 1kofta, 1kjol, 1tröja, 1 skjorta(till simon) allt för typ 600-700kr. Det är sånna gånger det är roligt att handla, när man faktist får nått för pengarna.

Midsommar med CK

Har gruvat mig inför den här helgen, kändes inte helt kul att missa all den goda maten. Men nu när helgen är här så känns det inte alls så jobbigt. Och nu när det för en stund gjorde det, så kom jag på att jag skulle prova ett par jeans som jag inte kunnat haft på 1år. Hör och häpna, jag fick igen dom! Innan har det varit enfingerlängd ifrån att få igen dom, vilket är nån många cm.

Har idag handlat lite mat till måndag. Får äta min första måltid på ca.100g i form av proteiner! Blir ett ägg och lite makrill. Måndag till torsdag får jag endast äta 100g kött, fisk eller skaldjur(ägg fungerar även). Efter det får jag lägga till lite grönsaker för var dag som går. Efter 2veckor ska jag ha börjat ätit allt enligt tallriksmodellen.

Jobbar dessutom min sista dag på McDonalds imorn, kommer sakna en del kollegor... Men på måndag börjar jag mitt nya jobb nr.2. Jag kommer från och med måndag jobba på 2 jobb resten av sommaren, sen får vi se vad som händer när sommaren är slut.

Cambridge

Började med Cambridgekuren i måndags, less på alla meningslösa försök att ändra kost. Det fungerar inte för mig. Jag är ändå den som alltid hånat dieter i form av shakes och sånt. Men nu har jag gett upp och provar.

Första 2dagarna va värst, nu känner jag inte att det är nå jobbigt alls. Hade bara shakes från början, vilket är med bara en massa söta smaker. Har nu bytt till mig några soppor, vilket jag blivit galen i! Kycklingsoppan är supergod, speciellt med lite curry i! Man får krydda med "torkade smaksättare" så som örter, men absolut lite salt och socker. Så jag har även provad Grönsakssoppan, hade då i lite vitlökspulver och chiliflingor vilket också va jätte gott!

Men jag känner mig lite grinfärdig såhär inför midsommar. Älskar ostbricka, fisk och Janssons. Denna dag bjuds det på ALLA 3 och jag får bara dricka min soppa + vatten. Men kände att jag inte ville vänta med att börja, allt det goda får man ju äta sen. Bara man äter rätt mängd osv. Det kommer vara värt det i slutändan.

Så imorn har jag planerat att sitta inne och ha en dag för mig själv.
Eyes on the price, eyes on the price.
Min största motivation är mitt mål.