13.2 it's gonna be a short long-day

Godmorgon Mexico!


Lördag, veckans längsta dag för min del. Åker 7:15 och är hemma vid 21 ikväll. Men det här är också den dagen som känns kortast då det händer något mest hela tiden. 

Ikväll är det dags att röra på ben och höfter igen, ska ut med en av mina kollegor. Så blir att köra raskt hem efter kvällsshowen, kasta sig i duschen och sen hem till henne med min lilla packning. Gör mig klar där och blir bjuden på middag, härlig lördag!

12.2 holiday coming soon

Så har det blivit dags för mig att snart ha semester igen, denna gång lämnar jag Mexico och beger mig till kallare breddgrader. 
Sverige, I'm coming for you! 

Landar onsdag 24/2 på Arlanda, stannar i Stockholm 1natt hos min saknade vän Moa som jag jobbade med på BlueVillage i somras. Har bokat tid på ambassaden 25/2 för att lämna in min ansökan för visum till Turkiet. Förhoppningsvis träffar jag pappa i Stockholm med, det har blivit vår mötesplats under Sverige besöken. Åker norr över på torsdag kväll och blir där uppe tills jag ska flyga tillbaka till Mexico tisdag 1/3. Sen gott folk är det inte mycket kvar av denna säsong. Ungefär 3-5veckor ska jag jobba ytterligare efter min semester, där efter åker jag till Side igen!

Tiden går alldeles för fort när man har roligt.

11.2 reveal

Även om jag inte är ett stort fan av vädret vi har just nu, så kommer jag garanterat sakna detta land mer än jag trodde jag skulle. 
Har inatt sovit med mormors stickade ullsockar, långbyxor, tröja och en tjock stickad kofta. Utöver det så hade jag också mitt tunna lakan och en fleece filt. Mexico är inte så varmt som jag hoppats, men det också en trend Mexico har. Vart annat år är det kallt och en del regn (som iår) och vart annat är det varmt med gassande sol (som förra året). 

Jag hoppas på att kunna komma tillbaka till Mexico, det är ett helt fantastiskt land som jag inte känner mig färdig med ännu. 

Faktum är att tiden gått alldeles för fort. Jag har cirka 5v kvar att arbeta i Mexico, för innan jag ska till Turkiet ska jag först ha semester nu i slutet på februari och sedan måste jag till Sverige igen i slutet på mars för att hämta ut mitt visum innan resan går vidare till Turkiet. Har fått ett ungefärligt avrese datum till Turkiet vilket för mig va chockande tidigt och glad blev ju jag för det! Som jag längtar! Men ändringar kan alltid ske, så försöker hålla glädjen på human nivå ännu, fram tills jag har flygbiljetten.

Men snart bär det av till Sverige för lite semester, välbehövd såklart. Men största behovet är nog faktiskt att frakta hem en del kläder, då de är stenhårda på övervikt här ochbdet kan ju bli riktigt dyrt. Så tar hem en del redan nu på semestern och resten följer i destinationsbytet sedan. 

Livet i en resväska, so far typ 60kg + handbagage.

Punta Piedra - Mivida