27.1 fybubblan

Vägde mig imorse och den visade -2kg, på 2v och 6dgr.. Lite besvikelse men samtidigt har jag intalat mig att inte stirra mig blind på vågen och komma ihåg att jag bygger muskler. Men man kan väl inte låta bli att ha förväntningar. 

Jag siktar på en livsförändring och inte en Quick-fix, så egentligen borde jag vara nöjd! Dessutom äter jag gott (och nyttigt) varje dag.

Idag tog jag detoxen ett steg längre, 3v program där jag ska dricka världens äckligaste ört-slajm men äta typ lika som jag gjort sen jag startade den 7jan.

Bilden säger allt?!...*hulk*

Somnade vid 20 på soffan igår och skulle lätt kunna göra samma sak idag! Så nu tänker jag lägga huvudet på kudden, låta John-Blund klampa in och knock-me-dead.

26.1 detox

Nu har det snart gått 3veckor sedan jag börja min hälsoresa och nu börjar det kommenteras över att det syns. Men jag själv ser ingen större förändring annat än att jag mår mycket bättre, i hyn, i magen och egentligen i hela kroppen.

Imorn bitti ska jag väga mig, då har de gått 2v och 6dagar sedan jag började. Men jag har inte så höga förhoppningar på att se nån större skillnad på vågen, eftersom jag tränar och faktiskt kör styrka en del så räknar jag med att det har gjort att jag går upp lite i vikt också. 

Jag har alltid sagt att de är bättre att mäta och känna i skillnad i kläder, eftersom muskler också väger så är de missvisande att bara titta på vågen. Och faktum är att jag känner skillnad i kläderna, men jag glömde mäta när jag började! Så första mätningen blir nu och sen får jag mäta igen framöver. Så min framgång på dessa 3 veckor kommer bara synas på vågen, om det ens gett något!

Just nu ligger jag i sängen med datorn och planerar kommande veckas mat, för tro det eller ej... Men de där med att äta är inte nå monkeybusiness, det går inte att bara åka och köpa något varje dag. Visst finns det snabba alternativ som man kan ta till ibland, men det kostar därefter också. 

Gårdagens outfit;

Blev utgång på o'learys med Bella, "bad things tour" som sponsrats av bland annat corona. Säger som vanligt; dansaralltidnykternågonstans.

21.1 frisksomennötkärna

Tyckte i söndags morse att jag skulle vara duktig och ta en powerwalk innan frukost, orkade egentligen inte kände jag... Men så ville Bella också gå, så då bytte jag om och tog mig ut! Hur skönt som helst, missar solen helt de dagar jag jobbar så det gjorde susen för kroppen... Tyckte jag, tills jag va 5min hemifrån. Började må riktigt pyton och blev helt kallsvettig. Skulle nog lyssnat på kroppen redan innan promenaden.

När jag kom hem la jag mig på soffan och tog några djupa andetag. Sen gick jag och la mig i sängen, men hann inte mer än dit så fick jag springa till toan. Den oinbjudna magsjukan kom på besök. Blev liggande hela söndagen och mådde rent utav PYTON. Sovit bort större delen av både måndag och tisdag, men klarat mig från att spy och kunnat äta försiktigt också. 

Så imorgon är det tillbaka till jobbet igen! :) klättrar på väggarna av att vara hemma!

Sparkar även igång kroppen med ett gympass imorgon ;) och ja, jag smög in en mindre promenad under måndagen. Inget botar illamående, som lite friskluft!

Ser fram emot kommande helg, då blir de en heldag i Gävle med tjejerna! Frissanbesök, shopping och säkert slinker nått gott ner i magen också! Men här kommer det endast bli mat som är godkänd enligt alla mina regler! Vilket högst troligt leder till ett besök hos NakedJuiceBar! Min favorit!