26.8 tänk om

Det finns stunder i livet där man önskar att man tänkt annorlunda och gjort annorlunda. Men det är också pågrund av de valet vi gjorde som vi är där vi är idag

Undra vart jag hade varit, om jag hade gjort annorlunda.

Det finns människor jag önskar jag hade kvar i mitt liv och människor jag önskar jag aldrig hade mött. Det finns dem jag önskar att jag stod närmare. "Den", han, jag önskar att jag hade vågat berättat för hur jag känner eller iallafall vågat agera efter mina känslor istället för rädslor. 

Men jag är jag, och jag är lite feg ibland.

23år gammal, fortfarande jag. Men jag växer för varje dag, jag är inte den jag va för nått år sedan och absolut inte för bara nån månad sedan.
Livet går vidare, vare sig vi vill eller inte.
Men jag är stolt över mig själv och vart jag hamnat. För här hade jag inte varit, utan alla snedsteg och om jag gjort annorlunda i livets gång.

Ibland så svävar tankarna iväg helt enkelt.

24.8 Panarea & Stromboli

Ligger i sängen och väntar på att klockan ska ticka lite fortare. 

Idag ska jag & Rosa till Panarea/Stromboli med en fullbuss gäster, vi bli hämtad om 25min med bussen. Jag har alla redan packat väskan för dagens äventyr, sminkat mig, ätit en rejäl frukost och nu väntar jag som sagt bara på att få åka.

Köpte mig ett par snorklingsglasögon igår, så här ska simmas idag! Längtar väldigt mycket efter att få plaska runt i vattnet och se mig omkring under havsytan. Vi träffade en fransk tjej på Panarea för några veckor sedan, även hon är guide på sicilien, som sa att vi absolut måste se under havsytan med egna ögon så vi fick låna hennes snorklingsglasögon. Och efter det är jag helt enkelt lite hooked! Jisses va fint de va! Så jag kommer troligen släpa dessa med mig världen runt nu ;)

Nu gäller det verkligen att njuta idag, tänk om detta är min sista Panarea/Stromboli :o

Bilden är lånad från Rosa, tagen för 2veckor sedan utanför Stromboli. 

23.8 sinnes

Helt galet! Jag tyckte nyss att jag började jobba här, att jag kom och kunde knappt någonting! Men nu sitter jag här, tittar mig omkring i mitt rum som jag kommer lämna inom en snar framtid. Så mycket rikare, rikare på kunskap och minnen! Jag är den som sist har semester och det som kändes sååå långt bort, är nu väldigt nära! 16-30september. Sedan börjar vi "stänga" destinationen och sista flyget hem går den 21oktober. Galet. Helt sinnes. Tiden går fort när man har roligt!


Ciao.