30.3 sommartid

Hej på er!
Blev mäkta förvånad när jag stod på stan och såg att klockan va 03:40... Har väl aldrig "hängt" på grillen så länge efter att krogen stängt, va min första tanke. Sen påminde Marlene mig om att de har gått över till sommar tid nu inatt, så egentligen stängde krogen kl2 vilket va för 40minuter sen... Då blev de hela lite mer logiskt! Så, glöm inte ställa om klockan till sommar tid. En timme fram, precis som att du ställer fram utemöblerna nu till sommaren! Så till vintern ställer vi tillbaka klockan 1timme, då vi även ställer tillbaka utemöblerna i förvaring. 

Repost - Facebook


29.3

Sitter ute på trappen i solen med datorn, bara för att jag kan! Längtar ännu mer till mitt äventyr, när solen väl tittar fram! Soldyrkare som jag är.Många har sagt "Det där är ju ett jätte slitsamt jobb".. Tror ni seriöst inte att jag vet det redan?! Det här ska vara ett av de hårdaste jobben, ingen rutin på dygnsrytm och inga fasta arbetstider. Det är jag helt införstådd med :) Så oroa er inte! Jag är medveten och påläst. Och jag LÄNGTAR!

Ska bli så skönt att få komma iväg och lämna den lilla bubblan som många här lever i. Det finns så mycket mer att se och uppleva :)

Nu ska jag traska iväg på en powerwalk, medans solen är framme!

29.3 nyhet

Nytt utseende, ny mening och nytt liv! 
Bloggen fick sig en uppdatering idag på många sätt! Jag är väldigt nöjd, hope you all like it.