18.6 dumma frågor, ger dumma svar...

Har haft fullt upp hela helgen, allt har gått i ett kör.

Började i torsdags med dubbla jobb, kom hem vid midnatt. Sen va det bara upp å på't igen på fredagen, kom med mitt inatten å skulle då packa väskan för på lördag skulle jag köra till Örebro kl.9 på morgonen. Sagt å gjort, sov kanske 2-3 timmar och klockan ringde inte ens. Så 5minuter innan jag skulle stå påklädd å klar så flög jag upp ur sängen i ren panik. Blev kjol, stor tröja och glasögonen. Osminkad, oborstade tänder, hungrig och ingen dusch. Allt ja tänk hinna fick liksom utebli. Sen har vi varit i Örebro fram till måndag, kom hem mitt på dan igår och såg till att hålla mig sysselsatt resten av kvällen även då.

Så nu sitter jag på jobbet, smått sysslolös och får nästintill panik. Verkligheten hinner ikapp och jag vill inte tänka mer på det jag fick veta i fredagsmorse.

För er som undrar så är det inte jag är dålig eller så, utan det är en väldigt nära anhörig. Å det gör de för mig jäkligt jobbit. Jag mår nog sämre när nån anhörig mår dåligt, än om det vore jag själv. Tänker ta mig i kragen och agera starkt inför familjen, för det är det som behövs just nu.

Så är jag lite off idag, så vet ni varför...

13.6 avrättningar

Dör, så sjukt roligt hur fel de kan bli med auto-correct! *kravvlar om kring på golvet, asflabbar och kippar efter luft*

13.6 work hard, play hard

Sitter i bilen påväg till jobbet, så spelar dom låten Trouble av Taylor Swift.. Sparkade då igång morgonen med att skrika som geten, MADE MY DAY! Sök på "goat edition Taylor Swift Trouble", så kommer ni få er en bild av min bilresa imorse!

Sen när jag är på jobbet, tar min tekopp å börjar dricka.. Yoghurt med linfrö va väl kanske inte vad jag trodde jag hade i den! Lite fel konsistens och temperatur jämfört med te! :p

Men, idag kan nog hur många stenar som helst kastas mot mig... Jag kommer ändå le! :) känner att saker å ting äntligen börjar falla på plats.

Idag blir de jobb 9:45-18:15 på mitt ordinarie jobb, sen svider jag om å hoppar på nya jobbet resten av kvällen!
*fet-smile*