28.3 the happening

Kvällen har varit minst sagt tumult. Kan bara repetera det jag skrev tidigare. När jag bryr mig, så är det till 110%. När jag då hamnar i mitten, så är det inte alltid lika roligt att vara just jag. Skrikit mig hes, slagit av en å annan nagel, nu ligger jag hemma på soffan och försöker sänka mitt temperament några grader. Sova är just nu en omöjlighet!

27.3 stay sane

När det händer alldeles för lite på jobbet så hinner jag med en hel del annat. Som att tänka och internet shoppa! La nog den största beställningen jag någonsin lagt i förra veckan. Ångest när den räkningen kommer?! Kan ju bara hoppas att inget av det jag beställt passar, så jag måste skicka tillbaka allt!

Spelar Shotgun Crackers 24/7. Såld? Inte alls!... Sitter på jobbet å nynnar för mig själv, stackars kollegorna som bara hör min ljuva stämma eftersom jag har headset.

Kanske skulle lägga ner hjärnkontoret för idag?! Nu snurrar det på tok för mycket här uppe.
Fest, baka, dansa, basta, gymma, Gävle, städa, rensa garderoben och aaaallt annat jag skulle behöva göra.

26.3 not broken, just bent

Kom att tänka på nått som hände förra veckan, som skrämde mig rejält. Jag dog lite, fånig som jag är.

Fick meddelande på FB av "habbahabba" som vi kan kalla honom, eller han kallade sig själv det kul nog... Skrev lite och jag somnade ifrån, fick sms av Jennipher att hon gett ut mitt nr till honom och det vaknade jag heller inte av..

Sen vaknar jag av en smäll och köksfläktens filter kommer utrullades på golvet. Gissa om jag flög upp? Fick PRECIS då sms av "habbahabba" som frågade om jag somnat, eftersom jag inte svara på FB.

Försökte min köksfläkt att ta död på mig eller ville den bara att jag skulle vakna?! Vilket som, så slapp jag sova själv tack vare fläkten. Som den fåniga 21åring jag är, livrädd för minsta lilla.

Btw, så är jag REDHEAD nu mera... Sneakpeak!