29.11 p.p.p.p.pokerface

Vilken jävla dag, men de är sånt man får stå ut med ibland. Hör i mitt huvud; cant read my, cant read my popopokerface.

Nu sitter jag i soffan, ny tonat hår, ny målade naglar, dricker glögg, äter saffransgifflar, pepparkakor och ädelost på tub. Inte ett dugg pepp på utgång, men det är väl dessa kvällar som brukar sluta som roligast? Ptja, den som inte somnar får se... Vilket inte känns långt bort.

Imorgon tar vi våra söta rumpor till Gävle, blir hårfix och shopping. Sen hörde jag ryktas om att sällskapet ville äta julbord på Ikea, vem är JAG att tacka nej till det?! Mumma. 

Vi får nog också sällskap av Romina imorgon! Vi som ses så sällan, nu blev de plötsligt två helger på rad :D


28.11 filosofera

Har en liten filosoferar vecka av något slag. Funderar väldigt mycket och tänker igenom saker. Meningen med livet tillexempel, då menar jag inte så deprimerande som det kan låta utan att vi faktiskt bör uppskatta livet och det vi har mycket mer än många av oss gör. Ta vara på livet, gör det du drömmer om för du får bara en chans. Jag säger de ofta: man lever bara en gång, jag tänker inte sitta på ålderdomshemmet med önskan om att jag tagit tag i mina drömmar och förverkligat dom. Utan jag vill kunna sitta och berätta om alla galna, konstiga, roliga, knasiga, underbara händelser jag varit med om.

Jag brottas ofta med att försöka låta bli att tänka för mycket framåt, för då tycks jag glömma att leva i nuet. Jag sa när jag va yngre att jag skulle vara mamma innan 20år höstar fyllda. Men idag är jag glad att jag tänkte om nånstans efter vägen och lugnade mig, för just nu har jag inga som helst planer på att skaffa barn inom en snar framtid.. 
Jag vill inte introducera ett nytt liv i den här världen, utan att ha levt mitt eget till fullo först.27.11 b-day

Firade Linnea i helgen! Blev en liten högstadie reunion på samma gång :) 

Hade en mysig och rolig kväll med många skratt! :)