27.4 bildbomb


Dag 1 (om jag minns rätt)
Första promenaden längst stranden här i Fig Tree Bay med några av de svenska blåbären och vår ensamme norska!

Dag 4, dag 3 på utbildningen 
Vi tog en middagstrip till Ayia Napa! Men va hemma redan vid 22:30 då vi skulle upp tidigt morgonen efter :)


Dag 5, dag 4 på utbildningen
Middagsdejt på Molti i Fig Tree Bay! Sjukt bra service och toppengod mat, väl värt ett besök för er som vill ha lite högre klass! Jag skulle nog säga att de kan ta mer betalt, då jag blev förvånad när jag fick notan till och med! Billigt, gott och bra service... Bättre kan det inte bli.

Dag 6, dag 5 på utbildningen
Carbonara-middag på balkongen med min rookie Emelie och grannen Tonje. 

En till plaskbild! 

Dag 6, dag 5 på utbildningen! 
Lunchbreak, dopp i Medelhavet!

25.4 bussutflykt!

Dagen har nog varit den sämsta och bästa hittills!

På utbildningen så startade vi med lite info och filmklipps tittande. Sedan hoppade hela finska och svenska gänget på en buss mot Limassol, danskarna och vår norska Tonje tog en egen buss. På bussen skulle vi hålla ett tal på 5minuter, som en utflykt. Jag tänker däremot hålla osagt hur det gick!

Väl framme i Limassol så va det lunch-break i 1tim, vi satte oss inne i gamla stan och beställde mat. 15minuter innan vi skulle vara på bussen igen så kom våran mat in! Vilken kalabalik. Kaffestoppet i Larnaca påväg hem vadärför välbehövt, blev en kulglass! Mangosorbet och tiramusuglass! 

Vi va tillbaka i Fig Tree Bay 1timme tidigare än tänkt, så vi fick helt enkelt den timmen fri! Så vi bytte om och tog oss ett dopp i havet! Här ser ni en del av blåbären som jag delar denna upplevelse med! 
 
Lite snicksnack i poolen hann vi också med! En dusch och lite uppfräshning senare så begav sig jag, Emelie (min roomie under utb.) och Tonje (vår enda norsk på denna utbildning) ut för att äta! Vi hamnade på Molti mitt i centrum. Blev varmrätt och efterrätt, servicen vi fick där går inte att beskriva utan måste upplevas! Dricksen flödade när vi skulle betala, jag lämnade inte endast 10%.
Sedan gjorde jag mitt första inköp här på cypern, ett par Ray-Ban solglasögon!

Nu ligger vi på rummet i våra sängar med varsin dator och bloggar innan läggdags!
Innan jag somnar sittandes så vill jag bara säga godnatt, så:
GODNATT!! :) <3

Något ni som kontaktar mig kan behöva tänka på är; Vi har Sverigestid+1tim.

24.4 ayia ayia

Hej på er, mina hallon-hjärtan där hemma!

Utbildningen rullar på i fullfart och varje dag tar vi upp något nytt! Det känns på något vis som att vi varit här mycket längre än sedan i måndags (började utbildningen i tisdags), idag har vi gjort totalt 3 dagar på utbildningen och vi har 4 dagar kvar! Men det är inte för att det känns långtråkigt på något vis, utan för att det är så himla mycket information och så roliga saker vi gör! Så för att hinna med allt vi gjort, så känns de som fler än 3dagar. Men också så kan jag inte förstå att jag är här, på Cypern och går utbildningen för Blåbär!

Vi gjorde idag en middagstripp till Ayia Napa, gick på restaurang och bara hade det jäsigt. Bilder kommer i ett nytt inlägg strax!

De stunder vi får chans att vara i solen så som raster, luncher eller grupp-uppgifter... De stunderna tar vi alltid vara på solen! Uppskattar varje glimt av solen så hemskt mycket.

Sol-pussar från det halvmogna Blåbäret på Cypern.