30.1 lazyday

Så, vad har jag gjort idag?
Inte mycket kan jag tala om.

Började dagen med att äta frukost och sedan gå till jobbet. På min lediga dag.
Behövde fylla i lite papper för min VISA ansökan till sommarensdestination. Jag började med det redan igår och gjorde faktiskt klart i princip allt, men hade inte mitt pass med mig och behövde såklart lite mer uppgifter än bara namn samt passnummer. Klappat och klart, sände iväg alla mina papper! Gick tillbaka hem, bytte om till bikini och la mig vid poolen med min roomie vid 12. Så jag vaknade nog rätt tidigt, även på min ledia dag eftersom jag låg vid poolen redan vid 12 och hade hunnit så mycket innan. Det tar ju trots allt ca 20-30min att bara gå fram och tillbaka till kontoret.
Klapp på axeln till mig.


Efter lite mer än 2timmar i solen så gick vi upp till lägenheten och åt lunch. Sen blev det en tur i Gran Sur, shoppingcentret vi bor vid. Jag behöver nya vinterskor, fina sånna. Men fann inga. Har beställt ett par istället till Sverige som jag hoppas blir min räddning! Handlade på mercadona, supermarkt, där efter blev det ett pass på gymmet.

Avslutar dagen i sängen till en film, trots att jag är ledig imorgon också. Jag har valt att inte ut och festa varje helg, för att komma i form istället!
Men i Sverige blir de då lite utgång iallafall :)

Jag tjatar varje dag.
JAG LÄNGTAR TILL MIN SEMESTER!

28.1 energi

Efter att ha ändrat min kost, så kan jag tala om att jag fått sovproblem.


Jag har så mycket energi om dagarna att jag inte kan somna i tid på kvällen. Normalt så somnar jag kring 22-23 på kvällen, nu passerar klockan både midnatt och ibland mer än så.
Trodde inte att maten gör sånn stor skillnad, jag som ändå ätit hälsosamt tidigare. Bara för mycket egentligen. Har inte heller fått i mig tillräckligt med vatten varje dag, vilket jag verkligen försöker få nu. Känns knepigt att lägga sig vid 22 och inte va en gnutta trött.
Tröttheten vill inte alls infinna sig. What so ever...

Sen gör det väl inte saken bättre att man har en massa tankar som håller en sysselsatt, men det har då aldrig varit ett problem tidigare. Jag skriver ner allt som går att skriva ner egentligen, saker jag ska komma ihåg, att göra, att handla och nu i för semester även en packlista. Allt. För att jag ska kunna släppa just den tanken och slappna av. Men här har jag nu suttit den senaste veckan, på sängen med datorn i knä och tittar på film. Har även gjort lite beställningar till jag kommer hem, sånt jag behöver påfyllning av.

Det är nu mindre än 2v kvar till semester, känns helt underbart och jag längtar nå så förbaskat!

27.1 dreamland

Vaknade inatt av att någon knackade, men på dörren eller va det va kan jag inte riktigt sätta fingret på. Klockan va iallafall 3.

Jag låg och drömde, va långt borta! Eller faktiskt rätt nära, på Teneriffa iallafall. Men jag drömde om något som jag viljat ha en längre tid, något som besvärat mig en del att jag inte gjort något åt. Varför jag inte bara gjort som jag tänkt och fullföljt det. Vågat lite mer här i livet. Inte varit en sånn mespropp. Jag drömde iallafall att jag gjorde just det och jag va så lycklig i drömmen, inte för att jag är olycklig i verkliga livet, men det va bara en väldigt underlig känsla som vällde över mig.

Sen vaknade jag i ett ryck av knackningarna, tänkte att näää... Nån skämtar med mig, det måste vara mitt huvud som spökar. Vänder på mig och försöker somna igen, vilket inte va speciellt långt borta. Just när jag sluter ögonen, så knackar det igen. Lite längre, lite hårdare. Jag flyger upp ur sången, tar min kudde som skydd och traskar iväg till dörren. Väntar lite, för att höra om det är någon utanför dörren... Men jag hör ingenting, öppnar dörren och där ute är det tomt. Ska precis till att stänga dörren, vilket jag gjorde väldigt försiktigt för att inte väcka roomien. Då knackar det igen, men tycker att det kommer som från våra rum typ. Går försiktigt in till mig igen, lägger mig och lyssnar... Somnar och vaknar på morgonkvisten igen. Inte ett ljud. 

Jävla knackningar att väcka mig, jag drömde ju så bra! Det har retat mig hela dagen, att jag blev väckt ur en sån osannolikt fantastisk dröm. Jag hade ju det jag ville ha, även om det bara va en dröm, så gav det lite hopp även i verkliga livet.