-

3år & 8månader, exakt. Tack för den tiden, men nu är det dax att gå vidare i livet.

Kommer nog ta ett tag innan jag skriver igen, finns en del att packa och dona med. Den vardagen jag kännt till de senaste åren ändras och det är bara att anpassa sig. Jag kommer ändra lite här på bloggen också, som ni kanske förstår. Men det är inte min första prioritet. Det finns så mkt som ska göras i lägenheten.


Tack och hej.

Uppsala, tur & retur

Åker till Uppsala imorn med mamsen. Ska lämna in bilen på service kl.7 på fredag morgon, så då kom vi på den galet smarta idén att åka på torsdag. Så vi lämnar in bilen redan imorn och övernattar på hotell. Bor enligt det fina personal priset man får tillgång till som anställd av First Hotels. Ska föresten jobba där på lördag, jag som är arbetslös ;) Ni vet att det här är stan "utan jobbmöjligheter", bullshit. Det handlar om vilja som jag skrivigt förut. Det gäller bara att visa att man vill. Ställa upp när det behövs. Jobba sig framåt & uppåt.

Idag har jag varit till hudik, upptäckte nämligen tidigt imorse att jag hade gyn.tid. Så det va bara att ta sig upp och åka. Fyndade även ett par underbara Vagabond skor på Erikshjälpen här hemma, för ynka 40kr. Äkta skinn och ser i princip oanvända ut. Just my size, love!Ikväll blir det middagsdejt med Frida, stackarn som jobbar dag & natt nu mera. Sen blir det hem och packa inför imorn. Ska träffa min jobbcoach kl9, sen åker vi mot Uppsala. 

Nä nu ska jag göra lite nytta här hemma! 

Vaio

Just det, min Vaio har dött. Min kära rosa Sony Vaio. Det va som att nån drog ur strömmen ur den, den vara slockna. Den gick att starta, men efter ett tag dog den igen. Ironiskt nog hade pappa ringt och frågat typ 30minuter innan det hände, om jag ville med till Gävle. Så jag kastade mig på telefon och sa att jag ville med ändå, bara vi kunde åka förbi media markt. Ringde även konsumentombudsmannen, som talade om för mig att man har 3års reklamationsrätt på fel man ej skapat. Vilket troligen skulle gälla min dator. Så nu är min dator påväg till Sony för en bedömning, om det går på reklamation eller inte. Och håll tummarna nu, för jag kanske får ut en ny dator!

Har väl inte heller berättat att jag nu mera är arbetslös, från i måndags. Mina två favorit jobb tog slut, det va ju trotts allt bara sommarjobb. Har inte riktigt förstått det än, trivdes så himla bra på båda jobben och vill fortsätta hos dom.

Dagens låt;
Dire Straits - Sultans of swing