26.2 high on life

Ligger och lyssnar på Shotgun Crackers - Mexico records. Har precis tagit historiens längsta dusch, till och med varmvattnet tog slut. Totalt slut. Endast iskallt vatten kvar. Där stod jag med balsam i håret, halvrakad och frysen. Lyckat. Men jag har haft en sån rolig dag, att inget kan nog dra ner mitt humör. Jag fortsatte duscha i lugn och ro, ignorerade att det va kallt och bara lät vattnet rinna över kroppen.

Jobbade 9-17 idag och sedan hade vi guests vs guides fotboll kl18. Spelade mot småbarn, som va en tumme hög och de vann självklart! Det slog mig när vi spelat klart, jag såg solen gå ned mot horisonten från fotbollsplanen och jag hade ett svettigt leende på läpparna. Det här, just DETTA, är livet. Jag trivs med mitt jobb och platsen jag är bosatt på, längtar ännu mer till sommaren då jag kommer jobba på Blue Village hela sommaren i en stad jag älskar.

Hoppas verkligen ni som besöker mig, blir minst lika förälskad i staden! Resa är verkligen den enda lyckan, som kan köpas för pengar. Det finns två saker jag lägger mina pengar på och verkligen gladeligen slösar dem på, tatueringar och resor.

Puss på livet.

19.2 på resande fot

Sitter på tåget mot Gävle, där jag ska byta till tåg mot Arlanda. Blev upp 7 imorse, tåget gick 8:20. Kommer till Arlanda ca 10:15, men såg att de är lite förseningar så är nog där typ 10:30. Flyget går 12:45, så ska checka in senast 11:45 och de blir ju knappast så försenat. Eller man ska väl inte ha för höga förhoppningar på SJ egentligen. Flyger då till CPH, där jag har väntetid på 5timmar innan anslutande flyg lyfter. Landar sedan 23:20 på TFS. Hemma är jag väl strax efter midnatt och börjar jobba 12 imorgon igen.

Det här kommer bli ett härligt dygn, på resande fot.

18.2 Not FFF

Visst är det härligt, när en förkylning kommer som ett brev på posten. Imorse kände jag mig lätt febrig, lite retande känsla i halsen och lätt ont i kroppen. Nu ligger jag på soffan, har en hetta i hela kroppen, slående känsla i ryggen av smärta, pumpande i huvudet, ömmande öron och ja... Ska jag fortsätta?

Vore jag klok nog för mitt eget bästa, så skulle jag åka till sjukan. Men jag vet precis vad de kommer säga, något jag inte vill höra. Not fit for flight. Så jag åker inte dit. Så enkelt är det. Fråga inte, så får du inte något svar heller.

Jag är inte bitter.