1.2 februari!

Nu är jag ett steg närmare semester, vi är inne på rätt månad! Om 9dagar är jag i Sverige.

Har varit ledig i två dagar och det känns ju som att man varit borta i en evighet när man ska tillbaka till jobbet.

Gårdagen hade ingen sol att bjuda på, så blev en shoppingtur istället! Började med att gå på marknaden, blev lite smått och gott! Sedan mötte jag matilde, så tog vi bussen till Los Cristianos. Vi startade med att ta en fika/brunch paus, tapas tallrik!


Sedan strosade vi i butiker, när vi va klar i Los Cristianos så gick vi vidare till Playa de las Americas. Blev även där lite smått och gott som fick följa med hem! Det bästa är ju när man tittat på kläder, varit påväg att köpa men blivit för snål. Och sedan finner man ett exemplar, i sin storlek, på rean. Då går det inte att låta bli.


Den här är en sådan, älskar den! Kvällen spenderades sedan hemma i sängen, tittade på X-men och tvättade! Gled omkring i det här sköna tröjan såklart...


Idag så har jag sovmorgon, inledde den med att kliva upp tidigt och gå till gymmet! Klockan är nu 12, jag har alltså varit på gymmet, duschat, ätit frukost och sett en halv film. Effektiv morgon! Tvättat har jag också hunnit göra för den delen. Men nu börjar det bli dags att göra sig klar och gå mot jobbet, börjar kl13.

Hoppas alla läsare får en fantastisk dag, även dem som inte läser såklart ;) 
Ciao.

Kommentera här: