2.5 Cefalù

Igår kväll va vi på middag på en av de restaurangerna vi rekommenderar, å herregudars vilken upplevelse! Det är en dansk kvinna (äldre dam) som äger denna och vi fick då lite av deras specialiteter.

Till förrätt; pizza bruschetta, tomat/mozzarellasallad och två olika sorters fisk varav en va svärdfisk. 
Till middag blev de fiskrullar med nån supergod fyllning,mäkta imponerad! 
Till efterrätt fick vi själva välja och jag tog då en tiramisu.
Under tiden så spelades de musik av två karlar, hur mysigt som helst! Tänk er ladie och luffsen filmen, den sortens musik!


Sen rullade vi hem till villan, mätta och belåtna! Somnade ovaggad som vanligen 

Idag blev de en tur till Cefalù, där vi har studerat några av våra hotell och sett gamla stan! Även där åt vi trerätters tre rätters, fast till lunch! Kommer se ut som en julgris inom kort.


Under bussresan hem gjorde vi ett stop på Autogrill (typ Statoil), där samtliga 9 tjejer i bussen upptäckte ganska fort att de stod bodygards runt de två bilarna intill. Va tvungen att passera dessa kostymnissar för att ens ta mig till toan, kändes som att dom trodde jag/vi va några illegala som tänkte hota vem dom nu hade med sig! Men många skratt blev de när vi alla satt i vår minibuss och väntade på att chauffören skulle tanka osv. Två bodygards fångade vår uppmärksamhet extra mycket, då en såg stenhård ut och gjorde inte en min... Medans den andra inte kunde hålla sig från fnitter och flin för fem öre. När vi sedan skulle åka så bestämde vi oss för att alla skulle vinka, den stenhårda bodygarden gav då en slängpuss! Följdes av mycket skratt från vår sida! :D

Hemma i villan blev de carbonara och lite struntprat! :) men nu är det dax att sova igen! 

Kommentera här: