26.2 high on life

Ligger och lyssnar på Shotgun Crackers - Mexico records. Har precis tagit historiens längsta dusch, till och med varmvattnet tog slut. Totalt slut. Endast iskallt vatten kvar. Där stod jag med balsam i håret, halvrakad och frysen. Lyckat. Men jag har haft en sån rolig dag, att inget kan nog dra ner mitt humör. Jag fortsatte duscha i lugn och ro, ignorerade att det va kallt och bara lät vattnet rinna över kroppen.

Jobbade 9-17 idag och sedan hade vi guests vs guides fotboll kl18. Spelade mot småbarn, som va en tumme hög och de vann självklart! Det slog mig när vi spelat klart, jag såg solen gå ned mot horisonten från fotbollsplanen och jag hade ett svettigt leende på läpparna. Det här, just DETTA, är livet. Jag trivs med mitt jobb och platsen jag är bosatt på, längtar ännu mer till sommaren då jag kommer jobba på Blue Village hela sommaren i en stad jag älskar.

Hoppas verkligen ni som besöker mig, blir minst lika förälskad i staden! Resa är verkligen den enda lyckan, som kan köpas för pengar. Det finns två saker jag lägger mina pengar på och verkligen gladeligen slösar dem på, tatueringar och resor.

Puss på livet.