27.11 part 1, vacationMitt flyg skulle ha landat kl15:50 i tisdags, men vi landade faktiskt redan 15:30 så jag hann med Arlanda Express avg 15:50 istället. Sedan tog jag tuben till Slussen från t-centralen och va där typ 16:20 :) skulle checka in senast 17:40 på båten så jag hann ju med stormsteg, fattar inte att jag va orolig att jag inte skulle hinna egentligen.


När vi checkat in och hittat vår hytt, så blev vi välkomnade av detta! Min bonus mor hade ställt in skumpa i hytten våran, hon arbetar på båten :) vi började med att gå ner och hälsa på henne, sedan blev det dusch och upp-piffning innan julbordet! Avslutade kvällen med en drink i baren, sen blev de rätt tidig kväller ändå!

På onsdagen började vi med att kliva upp 9, eller ja... Det trodde vi iallafall, insåg sedan att klockan bara va 8 svensk tid och min telefon hade så snällt ställt om sig automatiskt till finsk tid! Så vi satt på frukosten 1timme tidigare än vi tänkt och de kompenserade vi med att ta en tupplur efter frukosten istället! Pensionärs familjen, tar en tuppis när man ätit. 

Hann med både tax-free och lunch innan vi skulle kliva av för att bege oss mot Karlskoga! :)


Hemma i Karlskoga så tittade vi på HungerGames 2, eftersom jag planerat att dra med pappa på HungerGames 3 på toradags kvällen (vilket jag också lyckades med!). Medans pappa jobbade på dagen idag, torsdag, så handlade jag i Mariebergs köpcentrum. I nästintill varje butik så fick jag höra; vilken fin bränna du har! Varit utomlands nyligen?!
- Nä jag har bara inte duschat på månader?! Då blir man såhär fint brun!(Vad tror folk?) :D
Ett par nya Nikes, en huvtröja och en jacka! Sånt vettigt, som man behöver men egentligen inte vill spendera pengarna på! Men dessa skönheter är nu mina iallafall!


Den extremt sköna huvtröjan ser ni på bilden lite högre upp, warp är den grymma tillverkaren! Efter min lilla shoppingtur och pappa slutat jobba, så blev de bio; HungerGames 3; Mockingjay part 1! Grymt bra!

Avslutade kvällen med amerikansk tv, finsk pirog och spanskt kaffe! Imorgonbitti styr vi mot Söderhamn.


Jag är lite nyfiken, vilka är mina läsare? Kommentera och berätta hur du känner mig alt varför du läser just min blogg om det är så att du inte ens känner mig :)